Последвайте ни във Facebook

Актуално ВИП Бебе става на 7 и ви каним на ВИП парти-игра!

15.09.2015 г.

 

Казват, че първите 7 са най-важни. Съдейки по първите 7 години на ВИП Бебе, чака ни обещаващо бъдеще с още повече приятели, много постижения и весели игри! Точно така, Детска Кухня ВИП Бебе отбелязва своя 7-ми рожден на 21 септември 2015 г. :)

 

И така, на рожден ден като на рожден ден! Подготвили сме ви много вкусотии и изненади за малки и големи под формата на подаръци от играта ни! Обещаваме да е вкусно и весело като на ВИП парти!

 

Какво да направите, за да се включите в играта на рожденика?

Просто е - публикувайте на нашата Фейсбук страница любимата си снимка от рождения ден или месечинка на вашето детенце и ни напишете името и възрастта, на която е то на снимката.

Наградите ще раздадем на 21 септември на лотариен принцип и не са обвързани с брой харесвания, както и няма значение дали сте минал, настоящ, бъдещ или изобщо някакъв клиент на ВИП Бебе! Нека съберем възможно най-много рожденици на страницата ни, за да е 7-мият ни рожден ден незабравим!

 

Ето ги и страхотните награди, които ВИП Бебе и приятели ще раздадем:

 

Кетъринг от ВИП Бебе за Ваш специален повод (2 плата х 50 бр. на стойност 100 лв.)

Наред с вкусната и здравословна храна с най-високо качество, която Детска кухня ВИП Бебе предлага на своите малки клиенти, от вече 2 години ние предлагаме същата комбинация от вкус и отлични стандарти и на възрастните! Кетъринг услугата на ВИП Бебе гарантира разнообразно меню от хапки, сандвичи, салати и сладки изкушения, подходящи за рожден ден, семейно или фирмено събитие. Ще останете приятно изненадани от избора, който можем да Ви осигурим!

 

 Куверт на стойност 50 лв. в ресторант "Зелас" в комплекс Неолитно селище в с. Неофит Рилски

Само на около 40 км от Варна, в село Неофит Рилски се намира Исторически комплекс „Антично селище“ - един малък музей под открито небе, който привлича туристи от цял свят, дошли да се запознаят с историята на земите ни, да изпробват уменията си за стрелба с лък и да се превъплътят в образа на тракийски воини или древни жреци. Всеки посетил на "Неолитното селище" остава очарован и от кокетното ресторантче "Зелас" на входа на комплекса. Ястията в него са под знака на траките, а акцентът е върху лимеца. Изборът е между разнообразие от апетитни питки от лимец пълнени с месо (телешко, агнешко, пилешко, свинско), кюфтенца от лимец, лозови сармички с лимец и телешко. Не е за пропускане и разкошната салата "Зелас" - бейби спанак, рукола, бейби червено цвекло, домат, лук, сирене, обилно поръсена с лимец.

 

Комплект за хранене на Avent от магазин за бебешки стоки "Бебко" Варна, ул. Ген. Цимерман 27

При нашите приятели от магазин "Бебко" ще намерите богат избор от бебешки и детски стоки на ниски цени! Всичко необходимо за Вашето бебе - аксесоари, дрешки, козметика, играчки, храни, млека, пелени, комплекти за изписване, и всичко това на най-достъпни цени. Направете разходка до магазин Бебко на ул. Ген. Цимерман 27 и няма да останете разочаровани! :)

 

 Сгъваема кутия за детски играчки от магазин за бременни, бебешки и детски стоки Premaman Varna, Mall Varna

В магазините на партньорите ни в наградите от Prémaman - Orchestra се предлага пълна гама от продукти за бъдещи майки, бебета и деца до 10 г. – дрехи, аксесоари и играчки.  Стоките на Premaman се продават само в собствени магазини и отговарят на всички европейски норми за сигурност, безопасност и комфорт. Облеклата на марката за мами и дечица  се създават от високо квалифицирани дизайнери, които се грижат дрехите да бъдат както модни и красиви, също така и много удобни за бъдещите майки, бебета и деца.

 

 4 награди от Детска кухня ВИП Бебе: 1 брой седмичен абонамент и 3 броя тридневни менюта

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе