Детска кухня "ВИП бебе"

Доставка до дома: 0887 274 556

За Русе: 0894 460 499

Последвайте ни във Facebook Последвайте ни в Tweter

Поръчка

Вашата поръчка за следващия ден можете да направите от 08.00 до 16.00 часа на нашите телефони, чрез формата за поръчка по-долу, на имейл или на място в нашия пункт на ул. Страхил Войвода 55 (работното време на пункта е 10:00-13:00ч.).
Поръчка може да направите и след 16:00ч.* (до 7:00ч. на следващия ден) чрез формата за поръчка по-долу (в Забележка посочете, че желаете от пункт - на ул. Страхил Войвода или някой от мобилните) или на имейл (като и там посочите, че желаете да я получите на някой от пунктовете).
*Заявка пусната в часовия интервал 16:00-7:00, ще може да получите на някой от нашите пунктове. Ако желаете храната да бъде доставена до адрес, то е необходимо заявката да бъде направена преди 16:00ч.

За да ползвате нашите услуги, е необходимо да ни предоставите следните документи:

ВАЖНО:
* Ако сте направили седмичен или месечен абонамент и нямате възможност да ползвате някои от дните, е необходимо предварително телефонно обаждане, за да отложите заявката за съответния ден. Така този ден няма да бъде таксуван, а ще бъде използван след изтичане на съответния период.

Вашите данни:
*Име
* Телефон
* Град:
* E-mail:
Възраст на детенцето
Получаване на поръчката:
ул. Страхил Войвода 55 (10:00-13:00ч.)

Във Варна плащане за храната получавана от пунктовете, може да направите по банка или на пункта на ул. Страхил Войвода 55.
За Менюто
Меню  
Абонамент  
Брой менюта:  
За Доставка
* Дата за доставка:
/кликни за да избереш дата/
Забележка:
(пояснение към адреса)
 

АЗ МОГА / I CAN TOO Скъпи приятели, станете и Вие част от ДОБРОТО! Участвайте с дарение и се присъединяваме към мисията на  И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства! - https://www.icantoo.eu/donate/ 

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе