Последвайте ни във Facebook

За нас

Вече 14 години варненските родители имат доказан партньор в мисията за здравословно и пълноценно хранене на своите деца в лицето на Детска кухня ВИП БЕБЕ - Варна.

При изготвянето на нашето меню, екипът ни се доверява на доказани специалисти – педиатри, алерголози и диетолози.

Киноата, ананасът, пуешкото месо и листните зеленчуци са само малка част от високохранителните продукти, с които осигуряваме балансираното хранене на Вашето дете.

И понеже подхождаме с внимание към специфичните нужди на различните деца, екипът ни се е погрижил да предложи и специално меню за тези от тях, в чието хранене не бива да присъстват прясното мляко и яйцата.

Ние вярваме в качеството на менюто ни, познаваме произхода на продуктите, които влагаме в него, гордеем се с технологията и работната среда, в която го приготвяме, и не на последно място - работим усилено и с желание да го доставим по най-удобния и приятен за клиентите ни начин.

А те се отблагодаряват, като ни избират отново и ни гласуват най-високо доверие, поверявайки храненето на децата си.

ВИП БЕБЕ е посланието ни към света: хранене с любов, изпълнено с домашен вкус и удобство.
Мисията, визията, ценностите ни наложиха през изминалите девет години името ВИП БЕБЕ като знак за стил, вкус, високо качество на живот.

Синхронът между качествените продукти, високите технологии, разнообразното меню, здравословната, вкусна храна, положителната енергия и настроение на екипа ни внасят в ежедневието на клиентите на Детска кухня ВИП БЕБЕ спокойствие, сигурност, удобство и повече, много повече възможности.

С ВИП БЕБЕ Винаги Имаш Повече!

 

Екипът ВИП БЕБЕ

Собствениците на Детска кухня ВИП БЕБЕ са млади хора, които заразяват и завладяват с позитивния си подход към живота, с вярата в себе си и в успеха.

ВИП БЕБЕ изгражда екип от съмишленици - хора, които са високо мотивирани, с желанието да участват с най- доброто, на което са способни; хора позитивни, адекватни и отговорни.

Професионализъм и добро настроение – така започва рано, много рано, деня в детската кухня. Съпричастие и добронамереност се съчетават с прецизно изпълнение на непосредствените задължения и резултатът е нещо уникално и специално.

Лъчезарни, отговорни,отзивчиви хора – това е екипът ВИП БЕБЕ, който работи за Вас с настроение и любов... всеки ден... почти 365 дни в годината.

Еко торбичка

 

Нашите каузи

Социалната отговорност е процес, в който бизнесът демонстрира своето отношение към обществото и допринася за неговото развитие.

Детска кухня ВИП БЕБЕ проявява отговорност към клиентите си, към своите служители, към обществото, към заобикалящата среда, и се ангажира дългосрочно с реализирането на инициативи и проекти в сферата на: развитие на обществото, отговорност към клиенти, опазване на околна среда.

С грижа за опазване на околната среда използваме торбички, изработени от Polydegralex, материал, който отговаря на европейските екостандарти и е 100 % разградим. В зависимост от климата и  %  вложен адитив, естественият разпад става за период от 1 до 3 години, докато без него разграждането е за повече от 300 г.

Бебе в колата

 

Чрез безплатно разпространяване на стикери “Бебе в колата”, Детска кухня ВИП БЕБЕ подкрепя и участва в кампанията срещу войната по българските пътища, като насочва вниманието към опазването на здравето и живота на децата.

 

 

 

В юбилейната за нас година, ние и всички около нас прегръщащи идеята, че доброто върши чудеса, се присъединяваме към мисията на международната благотворителна организция И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства www.icantoo.eu; https://www.facebook.com/icantoofoundation/. Партньорство, което вярваме ще спомогне нашите малки приятели и техните близки, тук и сега, да усещат подкрепата и съпричастността, които сме готови да им дадем. 

Всички наши колеги, които доставят радост на вашите малчугани, прегръщат идеята и занапред ще бъдат облечени с благотворителните тениски I CAN TOO на организацията.Така показваме нашата съпричастност и популяризираме мисията на И АЗ МОГА. Всеки един от  тях с особено вълнение се включи в инициативата #selfiechallenge. И ТИ МОЖЕШ да се включиш! И ТИ  МОЖЕШ да станеш посланник на доброто! Поръчай тениска сега на: [email protected]

През юбилейния за нас месец септември, когато честваме 10 години от създаването на фирма „Просперити Варна 1“ и детска кухня VIP Bebe, ще дарим 10 стотинки от всяко меню, поръчано през периода, в подкрепа дейността на I CAN TOO. С голямо вълнение се присъединяваме към Програмата на организацията „Мобилен терапевт“, която цели да осигури специализиран автомобил за транспортирането на деца с увреждания до терапевтичен Център, както и на мобилен терапевт, който да рехабилитира деца в домашна среда.

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе