Последвайте ни във Facebook

Поръчка

Вашата поръчка можете да направите по телефон 0887 274 556 (на линия сме ежедневно, в диапазона 8:00-16:00ч.), чрез формата за поръчка по-долу или на място в нашия пункт на ул. Страхил Войвода 55 (работното време на пункта е 10:00-13:00ч.).
Поради натовареността в графиците ни, поръчките се приемат най-късно до 16:00ч. на предходния ден.
При извънредни поръчки за следващия ден, направени след 16:00ч. ще бъдете таксувани допълнително (1 лв. за заявки от пунктовете ни и 2лв. за заявки до адрес).*

*Извънредни поръчки се приемат САМО за гр.Варна!

За да ползвате нашите услуги, е необходимо да ни предоставите следните документи:

ВАЖНО:
* Ако сте направили седмичен или месечен абонамент и нямате възможност да ползвате някои от дните, е необходимо предварително телефонно обаждане, за да отложите заявката за съответния ден. Така този ден няма да бъде таксуван, а ще бъде използван след изтичане на съответния период.

Вашите данни:
*Изберете град, за който поръчвате
Град*
*Име на родител:
* Телефон за връзка:
* E-mail:
Възраст на детето:
Получаване на поръчката:
гр. Варна, ул. Страхил Войвода 55 (10:00-13:00ч.)

При поръчка на абонамент заплащането се извършва най-късно до 3 дни след първата доставка. Поръчки за деня се заплащат в деня на получаването им. Плащания се приемат в брой при доставка или чрез банков превод по сметка.
За Менюто
Вид меню  
Абонамент  
Брой менюта:  
(Изберете броя менюта, които желаете да доставим в посочения ден)
При успешно обработена поръчка ще получите имейл за потвърждение. Липсата на потвърждение означава, че поръчката НЕ е пристигнала успешно при нас. Пишете ни, за да Ви съдействаме в случай, че имате някакви съмнения!
За Доставка
* Дата за доставка или начало на абонамента:
/кликни за да избереш дата/
Забележка:
(пояснение към адреса или поръчката)
 

АЗ МОГА / I CAN TOO Скъпи приятели, станете и Вие част от ДОБРОТО! Участвайте с дарение и се присъединяваме към мисията на  И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства! - https://www.icantoo.eu/donate/ 

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе