Последвайте ни във Facebook

Актуално Празничен конкурс „Из дневниците на мама“

25.02.2013 г.

 

На 8 март тази година нашето любимо онлайн кътче – блогът на ВИП Бебе – навършва една година! Точно преди година, на тази дата екипът ни стартира своето общо БЛОГоначинание, затова и празникът за нас е двоен! Освен нашите собствени деца, всички ние, авторките в блога – БениДиди и Дими – имаме и още едно, общо и любимо дете. Отглеждаме го вече 1 година, споделяйки своя личен опитхраним го с любов, а понякога лекуваме и с бабини рецепти. Тази една година не би била същата без Вас – читателите и гостите на блога. Срещнахме се със забележителни майки, за които титлата VIP мама е най-малкото, което заслужават; гостувахме на очарователни б(л)огини; споделяхме с Вас интимните мисли на всяка майка и жена от първо лице, откровено и лично

Затова сега е време да празнуваме като за двоен празник – за Деня на мама и за Първия рожден ден на ВИП Бебе Блога. А както вече знаете, ние обичаме да празнуваме с Вас! Ето какво сме замислили този път. Една от любимите ни рубрики, а и запазена марка на нашия блог, е рубриката “Из дневниците на едно бебе”. В нея не веднъж сме Ви разказвали за това какво биха казали или написали бебетата, ако можеха да говорят… или по-скоро, ако възрастните ги разбираха! ;) Сега обаче е време да дадем думата на майките, затова обявяваме:

Празничен конкурс “Из дневниците на мама“

Скъпи майки, изпратете ни Ваша кратка история или любима случка с Вашето бебе или вече пораснало дете. Разсмейте ни, трогнете, замислете, ако трябва ни разплачете! Ние обичаме истинските истории!

Изисквания за дължина и стил нямаме, единственото ни условие е текстът да е авторски (т.е. Ваш собствен). Историята трябва да е придружена от снимка – на Вас, Вашето дете или обща снимка. Всяка мама може да участва само с един текст, така че дайте всичко от себе си!

Всяка история изпратена на [email protected], отговаряща на горните условия, ще публикуваме на блога в секция “Нашите конкурси” и споделяме с нашите читатели. В имейла ни пишете Вашите имена и населено място.

Победителка в празничния конкурс “Из дневниците на мама” ще бъде тази от Вас, чиято статия е събрала най-много „харесвания“ на блога ни до 20:00 часа на 07.03 2013 г. Тя ще спечели и голямата награда:

ФОТОСЕСИЯ “ПРЕОБРАЗЯВАНЕ”

от двете варненски магьосници Яна Пенева (фото) и Маруся Григорова (грим)!

Ще публикуваме линкове към статиите и на Фейсбук страницата ни, както и в други социални мрежи, но харесванията и споделянията извън блога няма да се отчитат, макар да са винаги добре дошли! От значение е само и единствено броят на харесванията под статията в блога.

 
Освен голямата награда за победителката обаче, ще раздаваме и още много подаръци за останалите участнички:
I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе