Последвайте ни във Facebook

Актуално Честит 1-ви юни и честито на печелившите от конкурса на ВИП Бебе

01.06.2013 г.

Ето че дойде и най-детският празник в годината – 1 юни! Екипът на Детска кухня ВИП Бебе чувства този ден като личен и професионален празник и затова сме особено щастливи, че за втора поредна година на 1 юни ще зарадваме много дечица и техните родители (освен с вкусното ни обедно меню) и със специалните награди от 1-юнския конкурс на ВИП Бебе и приятели!

Печелившите в конкурса определихте Вие, нашите приятели, гласувайки за рисунките в специалното приложение във Facebook страницата на ВИП Бебе.

И така, нека пристъпим към най-важната част – раздаването на наградите! :)

Най-харесваната рисунка с 944 гласа в конкурса е на 5-годишния Денис, който печели и голямата ни награда:

Фотосесия от Lesemann Photography

А ето и останалите наградени:

Още веднъж – искрени благодарности на нашите скъпи приятели, чиито награди направиха Първоюнския конкурс на ВИП Бебе неустоим! :)

Milen Lesemann Photography

На фокус в детските фотосесии на студио Леземанн е то – бебето или детето. Независимо дали сред цветните елементи от шарената декорации в студиото или от напълно минималистичните снимки в черно-бяло, малките невинни лица и широко отворените детски очи ще бъдат подобаващо увековечени в семейния албум. Ще се захласнете обаче и по артистичните сватбени и модни фотосесии, в които личи много душа и сърце… Ще Ви се прииска да застанете пред обектива му, за да се видите през неговите очи… Просто защото той вярва „в нещата, които не могат да се докоснат, в нещата, които се усещат“. Той е Milen Lesemann.

JBABY

През месец май магазин JBaby Бургас става на 1 година! Една година, през която екипът на магазина за бебешки стоки помогна на много нови и вече опитни родители да направят правилния избор за своето дете, донесе и безброй усмивки на дечица от най-малка възраст. “Най-доброто за твоето бебе” в категориите хигиена, хранене, безопасност, разходка и още много други е философията на JBaby. Уверете се в това лично като посетите магазина в Бургас в ж.к. Славейков бл. 130 или на онлайн адрес: www.jbaby.bg

mam's-and-me-center_2

Mam’s and me център е първият по рода си Lifestyle център за майки и деца. Уютната и предразполагаща атмосфера в центъра е резултат от уникалния микс от услуги и развлечения, предназначени специално за майките и децата до тийнейджърска възраст – от пазаруването, игрите и развлеченията до дамския клуб, фитнес (или йога) и заниманията за децата в курсове по моделиране, рисуване и детска „работилничка“. А в Gymboree Play & Music ще откриете забавления и творчески занимания за деца от 0 до 5 г.!

Teddy's Ideas

Всички ценим дребните красиви детайли в дома и ежедневието, които привнасят уют, настроение и емоция дори и в по-сивите дни от живота ни. А когато те излизат изпод ръцете на творец по призвание и душа, те стават уникати. Теди от Teddy’s Ideas Handmade with Smile е казала всичко нужно в името на своя личен бранд – ръчно изработени идеи, направени с усмивка. И наистина няма как да не се усмихнете при вида на нейните цветни красоти, изпълнени с толкова идея и живот! :)

lumar-bg.com

Онлайн книжарница “Люмар” предлага всичко, което Ви е нужно, за да усмихнете Вашето дете – от образователни играчки и развлекателни подаръци до ученически пособия, раници, несесери и много други за бебето, подрастващото дете и ученика. Целият вълшебен свят на забавление, игри и обучение ще откриете в онлайн магазина на Люмар на адрес www.lumar-bg.com или на място в книжарницата в София, кв. Полигона, бл. 56, магазин 4!

maya-handmade 2

Това че новите технологии вече присъстват интензивно в живота ни, а ежедневието ни е пълно с всякакви джаджи масово производство последна дума на науката и техниката, не е причина ценителите на красивото, домашното и уникалното да спират да го търсят и днес. А даже може би е причина за тъкмо обратното? ;) В ръчно изработената подвързия за четеца на електронни книги, в шареното симпатично калъфче на смартфона, в уникалната весела възглавничка на дивана, Мая от MAYA – Handmade ще внесе в дома Ви уют и красота, реализирайки Вашата собствена идея по поръчка!

L'erbolario

Италианската натурална козметика L’erbolario предлага продукти за Нея, за Него, за дома, но най-ценната серия е за най-малките. Доверете се на природата и оставете тя да се погрижи за нежната детска кожа. С екстракти от лайка, слез, ябълка и ориз, продуктите от серията включват почистващо мляко за тяло, шампоан за деликатно измиване на скалпа, пяна за вана, мокри кърпички, защитен крем и детски парфюм без спирт с аромат на цветя. Потопете се в ароматния свят на Ерболарио в София или новооткрития магазин във Варна, ул. Шипка 5.

Тя е Ани и прави красиви торти. Това би си помислил всеки попаднал на изкусителната Facebook страничка „Тортите в сладкия свят на Ани“. И няма да сгреши! Но ще е пропуснал толкова много, ако „познанството“ му с Ани спре дотук. Тя е юрист по професия, майка на трима по призвание и майстор-сладкар по всеобщо признание! Тя може да сътвори мечтите Ви от захар, да оцвети в сладкарска боя желанията Ви и накрая със замах да надхвърли всичките Ви вкусови очаквания. Веднъж докоснали се до сладкия свят на Ани, няма да поискате да си тръгнете! И нас ще ни намерите там.

baby-city

Зад марката Бейбисити ще откриете екип от млади и енергични хора, ентусиазирани да предoставят най-новите детски и бебешки продукти на българския пазар. Ако вече сте пазарували на място в Гранд мол Варна, или пък в онлайн магазина на адрес www.babycity.bg, то знаете, че в “бебешкия град” винаги можете да разчитате на последните модели и най-добрите марки артикули за Вашето бебе и дете!

Купонът никога не спира в Cheers Bar de Party! В релаксиращата обстановка и уюта на меките мебели, Вашата чаша ароматно прясно смляно кафе Ви очаква всеки ден от 7.30 ч сутринта, а в по-късните часове на вечерта ще Ви изкушат страхотни екзотични коктейли, поднесени в кокосов орех. Разнообразните тематични музикални вечери ще задоволят слуха и на най-големите меломани, а промоциите в менюто ще очароват ценителите на качествения алкохол. Заповядайте, за да посрещнем всеки нов ден заедно.

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе