Последвайте ни във Facebook

Актуално Празнична отстъпка за 5-ия рожден ден на ВИП Бебе!

17.09.2013 г.

Скъпи приятели, тази година Детска кухня ВИП Бебе празнува своя 5-и рожден ден! И точно като едно петгодишно хлапе, отгледано с много любов, разум и внимание, ние растем нетърпеливи да учим нови неща, да постигаме още по-високи цели, да печелим нови приятели…

В старанието си клиентите ни Винаги да Имат Повече, екипът на “ВИП Бебе” залага на най-сигурната съставка на добре свършената работа, както и на вкусно приготвеното ястие – любовта! От първото меню през 2008 година до това, което доставчиците ни разнасят по домовете на нашите клиенти и днес, всяко ястие е приготвено с внимание и мисъл, защото храненето е много повече от задоволяване на физиологична необходимост. Винаги сме вярвали в “храненето с любов”, така ще е и занапред!

През изминалите 5 години екипът на ВИП Бебе действително порасна – на брой, опит и най-вече на приятели. От всички постигнати успехи, най-много се гордеем тъкмо с Вас – нашите клиенти! Вие сте най-верният показател за посоката, в която трябва да се развиваме, безкомпромисен коректив за нивото на работата ни и крайно признание за усилията на всеки един от колектива ни.

Ето защо, тази година, преди да духнем 5-те свещички на тортата, пожелаваме си да продължаваме да бъдем заедно още много по 5 години, да учим все повече, да постигаме все по-високи цели и да растем на брой, опит и приятели!

А сега е време за почерпката! Тя е израз на нашата благодарност към клиентите ни, на които предоставяме отстъпка от 5% от всяко плащане, направено през 5-те дни от 18-ти (сряда) до 22-ри (неделя) септември 2013 г. включително.

Ако вече сте заплатили абонамент за този период, можете да се възползвате от отстъпката ни като предплатите следващия. За повече информация във връзка с празничната ни отстъпка, можете да се свържете с нас на тел. 0887 274 556.

I CAN TOO
Вече и салати от детска кухня
Детска кухня вип бебе